Post by wordtarginnnarol on Feb 16, 2022 14:49:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīgs resurss ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
Tā ir viena no retajām spēlēm, pie kurām es atgriezos pēc 4 tālruņu maiņas. Es pat iemetu 20 USD izstrādātājam par atbalstu. BET, ja nopietni, spēles cenu birkas ir viltojums mobilajām spēlēm. Piemaksa "nauda, kas nepieciešama, lai atvērtu monētu seifu, ir 49, kas ir pārāk dārgi. Mani 20 ASV dolāri man ļauj man atļauties tikai 625" naudu. Ja vien jūs, puiši, nepazeminat monētu samazinājumu, nesaņemat dubultu vai trīskāršu atlīdzību vai faktiski nenopelnīsit manu 1 $, kura vērtība ir vismaz 50 collu. Es vienkārši neredzu, ka maksātu vairāk. Vienkārši nav naudas vērts, kas robežojas ar krāpniecību.
Godīgi sakot, šī ir laba spēle. Iespējams, esmu spēles sākuma stadijā vai līmenī, taču tā šķiet jauka un dīvaina spēle. Es piešķiru tam četras zvaigznes.
Pēkšņās nāves taimeris man vienkārši satrauca jautrību.. Kāda ir problēma, ja cīņa ir ilga? Es pamazām uzvarēju lielākajā daļā no tiem, bet tad jums ir jāieved šīs neierobežotās zombiju baras, lai beigtu spēli.
Es tikko lejupielādēju spēli, bet man tā ir jāizdzēš. Spēle avarēja, spēlējot sākuma animāciju. Es mēģināju daudzas reizes, un tālākais, ko es saņēmu, ir pirmās dažas sekundes pēc ienākšanas spēlē, un tad tā avarēja. Es arī mēģināju restartēt tālruni, bet nedarbojas. Diemžēl tā ir tik skaista spēle. Man patīk grafikas un mākslas stils. Es ļoti vēlos spēlēt šo spēli.
Tā ir laba spēle, taču tas, kā spēlētājs nopelna zeltu, un spēles grūtības, manuprāt, nav pietiekami godīgi. Lūdzu, pārdomājiet zelta daudzumu, ko mēs saņēmām katrā līmenī, vai spēles grūtības pakāpi. Visbeidzot, lūdzu, izlabojiet lietotni, tā avarēja ik pēc 2 minūtēm, kad spēle tiek spēlēta. Ja šī problēma tiks novērsta, es mainīšu atsauksmi, paldies
Spēle bija jautra, kad viņi joprojām to atjaunināja ar saturu un pirms tie padarīja to daudz P2W (es pat atbloķēju SWAT puišus, pirms viņi tos apmaksāja). Es pārbaudu reizi gadā, lai redzētu, vai viņi kādreiz ir pievienojuši kaut ko jaunu, taču tas ir pilnībā miris, un kopš pēdējās kartes pievienošanas esmu atzīmējis visus līmeņus ar 3 zvaigznīti. RIP DA:ZW
ļoti dārga samaksa, lai uzvarētu. Ja spēlēsit bezmaksas spēli, jūs skatīsities vairāk nekā 20 30 sekundes un stundu. Lielāko daļu labāku preču var tikai iegādāties, nevis laimēt. Spēle ir lēna tempā uz augšu. Kad esat sasniedzis 10. līmeni, ir nepieciešams ilgs laiks, lai paceltos līmeņos. Iesaku tikai tiem, kas vēlas tērēt daudz naudas.
Lieliska pieredze un labi izstrādāts, vienīgais, kas mani traucē šajā jautājumā, ir maltīte, lai iegūtu labas vienības
Jautri pirmajās nodaļās, līdz spēlēšana kļūst par sīku darbu, vai protams.. ja vien neiegādājaties viņu mēmās laupījumu kastes vai nemaksājat par jauniem varoņiem un jauninājumiem. Ak, arī tie pirkumi pāriet uz viņu (ļoti viduvēji, tiešām, jautrība šeit ir viena spēlētāja) vairāku spēlētāju spēlē, tāpēc, jā, ne tikai jums ir jāiegādājas lietas, lai progresētu kampaņā, bet arī tas ir Pay-2- Uzvariet atkritumus. tam ir potenciāls, bet to sabojāja alkatība, kas mūsdienās nav pārsteigums.
Tas ir labi un jautri, taču intensīva reklāmu izmantošana gandrīz visos šīs spēles aspektos nav laba lieta.
Laba spēle, bet ļoti lēns progress, kad sasniedzat augstākus līmeņus un kļūstat ļoti grūti. Es neuzticētos spēlei, kurā augstos līmeņos ir teikts "viegli", "parasti", "grūti". Un otra lieta, tā ir sava veida pay 2 uzvara, un man tas nepatika. Bet galu galā, laba spēle, labas griezuma sences (vēlētos, lai to būtu vairāk) un daudz kas cits, viņi paveica ļoti labi.
Dead Ahead: Zombie Warfare உத்தி htw
Maksājiet USD 50 un vairāk, lai iegūtu dažus atbloķētus varoņus, un līmeņi kļūst tikai neķītrāki. Piespiežot jūs aiz maksas sienas
Kā nav ko darīt var kapāt
Laba spēle
Spēle ir ļoti forša, taču jūs nevarat spēlēt bezsaistē 😢
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratēģiskās spēles swx
Vienkārša spēle, laba pikseļu māksla, reklāma nav kaitinoša, tā var būt pēc pieprasījuma ar atlīdzības degvielu vai monētām. Vienīgā problēma agrāk LVL bija pārāk grūta pieejamajam dokam.
Daudz jautrības, bet LVL slīpēšana ir nepieciešama, ja vēlaties tikt garām 2. zonai.
Rediģēt: atinstalēta, tā bija stabila spēle, bet, kad sākāt pārdot "maksā par laimestu" komplektiem, piemēram, 4 swat komandas locekļiem ar atlaidi līdz 29,99 USD no 100 USD?! Nopietni?! Es devu tai iespēju. Tāpēc pakalpojumā Google Play ir jābūt jaunai kategorijai Pay-to-Win, un šī spēle būtu pirmajā desmitniekā. Es pastāvīgi cīnos ar spēli, kurai vajadzētu būt jautrai, taču, ja nevarat attīstīties brīvi spēlējamas spēles struktūrā, jūs sākat zaudēt saķeri un pēc tam atinstalējat. Veiksmi!
Spēle ir lieliska mobilajām spēlēm, arī bezmaksas spēlei, taču man par to ir dažas kritikas, un man patiktu, ja jūs strādātu pie šīm kritikām. Spēle ir patiešām jautra un interesanta, taču tā ir pārāk skarba. Es domāju, ka galvenais spēles grūtību iemesls ir dažādie skrējēji, kas tiek iesūtīti negodīgi, jo tie var pilnībā sabojāt jūsu iespēju iegūt 3 zvaigznes, kā arī tāpēc, ka ir ļoti lēni iegūt naudu, un labākie varoņi, kurus jūs pat nevarat. iegūt maksas sienas cēloni.
Esmu pārliecināts, ka spēle ir lieliska, tomēr es nepaguvu spēlēt tālāk par ievadu. Pirmo reizi pusdienojot spēlē, tā lūdza jums kopīgot savus lietotāja datus. Lai jums būtu mērķtiecīga reklāma, pamatojoties uz jūsu personas datiem. Pēc tam sakiet, ka varat to atspējot jebkurā laikā. Bet, kad jūs to darāt, jūs nevarat spēlēt viņu spēli, ja vien pastāvīgi ar viņiem nekopīgojat savus datus. Šī iemesla dēļ es nevaru spēlēt jūsu spēli. Vienkārši pateikt, ka tas tiešām ir skumji.
Es šai spēlei piešķirtu 5 zvaigznes, bet diemžēl to nedarīšu, jo man patīk šī spēle un viss, bet es vēlos, lai būtu iestatījums, kas atspējo gore un visas asinis. Spēle ir jautra, un koncepcija ir jauka, taču spēle ir ideāla, izņemot asinis un asinis.
Es saņēmu krāsu, kas sabojāja manu spēli
spēli var pabeigt, ja neko nepērkat. Jūs vienkārši iestrēgsit līmenī, jo tas kļūs grūtāks, un, ja spēlēsit iepriekšējos līmeņus, lai iegūtu vairāk monētu, jūs iegūsit tikai 2% no monētām, kuras jūs saņēmāt par LVL aizpildīšanu pirmo reizi.
Spēle kopumā ir jauka, man patīk pikseļu mākslas spēles, taču tas ir iemesls, kāpēc divas zvaigznes ir pārāk grūti progresēt, un misijas monētas ir pārāk mazas, tāpēc tā maksā par spēli, es pat nevaru progresēt, mans autobuss ir iestrēdzis desmitajā līmenī no turienes es pat nevaru progress, tāpēc divas zvaigznes cer, ka jūs kaut ko darīsit
Laba spēle, es vienkārši ienīstu 1. pakāpes 8 uzdevumu un dēmonu, lūdzu, padariet to nedaudz vienkāršāku
Vēl viena spēle, kuru ir jautri spēlēt līdz noteiktam brīdim. Tad jūsu vienīgā cerība turpināt ir tērēt naudu. Spēle ir tik nelīdzsvarota ar to, kā jūs nopelnāt spēles naudu. Es sasniedzu 7. līmeni un atbloķēju vienības, kas maksā 22 000, savukārt katra misija dod tikai 30–100 monētas. Nemaz nerunājot par to, cik dārgi ir karaspēka uzlabošana. Vienkārši naudas sagrābšanas spēle.
DAUDZ reklāmu
Tā ir laba spēle, taču ir nepieciešams līdzsvarots darbs. Tas sākas daļēji grūti (kas ir labi), bet vēlu spēli, līmeņi ir gandrīz neiespējami, ja jūs netērējat REĀLU naudu, pērkot monētas, lai iegādātos jaunas vienības vai uzlabotu esošās vienības.
Dead Ahead: Zombie Warfare Стратегии thm
Ļoti daudz naudas vadīts varētu būt labāks
Nepieciešama vairāk atualizāciju, bet man patīk spēle, arī vajadzētu būt vairāk līmeņu, vairāk veidu, kā spēlēt pēc stāsta režīma pabeigšanas; bet spēle ir neticama.
Mans pārskats sākotnēji bija 5 zvaigznes, taču nesenā atjauninājuma dēļ, kas mainīja visu smago progresu, ar kuru cilvēki bija strādājuši, jeb 19. rangs, man tas jāsamazina līdz 2, viņi pievienoja jaunu prasmju sistēmu, bet pateicās smagi strādājošajiem cilvēkiem. ielikt kaut ko nav laba ideja. Un izstrādātāji ir pilnībā apņēmušies neatgriezt atjauninājumu, kas ir sasodīti kauns, jo tas ir daudz noņēmis atkārtojamības faktoru. Esmu iztērējis naudu par šo spēli un tagad to nožēloju, manas cerības uz bezgalības jaunināšanu ir zudušas.
Es kādreiz spēlēju šo lietotni, pirms sajutu neapmierinātību. Tagad ir daudz labāk. Vienīgais izņēmums ir starp katru līmeni, katru reklāmu, katru reizi, kad es apmeklēju veikalu. tas mēģina atkārtoti sinhronizēt ar manu veco kontu. Es nevēlos, lai tas tiktu sinhronizēts, jo vēlējos sākt jaunu. Citādi laba spēle
Patīk spēle, taču žēl, ka izstrādātājs neatjaunināja galveno stāstu tālāk, taču viņi atjaunina vienību
Man patīk šī spēle, bet mobilizēt, lūdzu, varat pievienot 'MULTIPLAYER zombiju kaujas režīmu', lai es kļūtu ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti laimīgs!
Sākumā man tas ļoti patika, bet, tiklīdz es devos pretī ātrākajiem ienaidniekiem, spēle katru reizi bija beigusies, jo jūsu vienības nezina un nereaģēs uz ienaidniekiem, kas atrodas aiz viņiem/tālu no tām. Suņi ir vissliktākie. Viņi vienkārši paslīdīs garām katrai vienībai, kas jums ir, un iznīcinās jūsu autobusu, un uz to nav iespējams īsti reaģēt, jo jaunu vienību izsaukšana prasa tik ilgu laiku, un tām ir tendence bez iemesla sastingt/dīkstāvē.
Tā ir laba spēle, man patīk spēles grafika, un tajā ir daudz zombiju, ko iemācīties, un daudz varoņu, ko savākt
Jūsu suņi sūc, spēle ir pārāk nomākta, es iztērēju visu savu degvielu 1 līmenī, lai neļautu vienam sunim ietriekties manā autobusā un aizvest zvaigzni
Diezgan jautri. Forša estētiska.
Visa spēles ideja ir slikta. Nogalina zombijus, kas aizstāv tavu autobusu, lai dotos tālāk. Bet šai spēlei ir viens būtisks trūkums. Tas ir ārkārtīgi smalks un grūti progresējams. Zilais šķidrums pieaug tik lēni, ka jūsu autobuss praktiski neizdzīvo pirmās 30 spēles sekundes. Arī cīnītāji spēles sākumā ir nepārspējami vāji. Žēl, ka šai spēlei ir potenciāls būt jautrai un nelāgai, taču tā vienkārši nav. Kamēr šīs problēmas nav novērstas, es saku, ka šī spēle nav tā vērta.
Lily's Garden Réflexion kcv
Spēle ir diezgan jautra, bet zelts ir smalks. Varbūt derēs atjauninājums zelta balvām.
Man tas patīk, bet paiet kādu laiku, neveicot nekādus darījumus
Dead Ahead: Zombie Warfare Strateške igre hniv
Spēle turpina sagraut visu, ko es tagad atveru militāro lādi. Tātad, pagaidīšu, lai redzētu, vai tas tiks salabots, pirms atskaņošu šo vēlreiz
Šī ir godīgi pārsteidzoša spēle. Spēlēt ir diezgan aizraujoši, un kopumā tā ir jautra. Bet visam labajam pienāk beigas. Tūlīt pēc 6. pasaules ir EKSPONENTIĀLĀ grūtības pakāpe. Zombijus ir pārāk grūti uzvarēt. Jūs nevarat pietiekami ātri sasniegt līmeni vai iegūt jaunu karaspēku. Bet joprojām ir jautri spēlēt citus spēles režīmus.