Post by wordtarginnnarol on Feb 16, 2022 14:43:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează multe chei ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Umm, puteți adăuga o opțiune pentru a vă personaliza armele cu atașamente precum Warzone am mobil, așa că nu îl pot juca și asigurați-vă că trebuie să obțineți atașamentele și, de altfel, puteți face butonul de pauză personalizabil pentru că plasați tragerea acolo și alertează inamicul.
Am jucat o lună, am făcut o achiziție accidentală după ce am adormit cu telefonul în poală, am trimis un e-mail dezvoltatorului prin care a solicitat o rambursare și nici măcar nu am primit niciun răspuns. Am terminat jocul.
Dece
Mic joc decent, fiți avertizat, deși poate părea ușor la început, dar devine mult mai murdar pe măsură ce trece timpul și, din păcate, nu funcționează cu adevărat când jocul nu este deschis
Jocul este bun, îmi place, măcinarea este reală la un moment dat și face ca jocul să se simtă bine, deși singurul dezavantaj pentru mine este câți trebuie să cheltuiți pe lucruri pentru ceea ce puteți face upgrade, așa cum acele rubine vor merge cu siguranță. departe jas rapid
Trei stele pentru că m-a tot deranjat să fac asta, reclame încă neforțate, jocul în sine este o pierdere de timp și nu mult mai mult. Cel mai îngrozitor lucru este că, atunci când încercați să trageți o stea să îmbinați prea mult, funcția de îmbinare automată vă ia de la dvs. pentru a fuziona în altă parte la un ritm mai lent și nesortat, împiedicând îmbinarea manuală.
Pare a fi interesant.
Acest joc este misto
Merge Ninja Star 2 ভূমিকা নিয়ে খেলা cmk
aș dori să existe o modalitate rapidă de a câștiga rubine, în afară de autentificare... poate ca o arenă de monștri, în orice caz, este un joc distractiv de jucat
Joc grozav, mult efort în el! Dar nu este suficientă varietate. Îmi place să am prieteni și cred că sunt cool! Cu toate acestea, în opinia mea, pur și simplu nu este suficient și, din această cauză, nu au statistici foarte bune. Și am și probleme să ajung la recompensele zilnice. În afară de asta, 10/10. Sper să văd aceste probleme schimbându-se în viitor. Vă mulțumesc pentru citit și o zi bună!
Este un joc inactiv solid și poți vedea toate vedetele pe care le faci în acțiune
Descărcați actualizarea
Ai depus o cantitate destul de decentă de muncă în asta. Deși, a putea face upgrade totul este puțin cam mult. Și poate câteva până la multe valute.
Jocul este foarte repetitiv.
Joc foarte captivant, asigurați-vă că setați o alarmă înainte de a juca
Este super tare
Merge Ninja Star 2 भूमिका निभाना red
Bug bug bug acest joc este o eroare, veți vedea eroarea dacă descărcați aceasta
Vggg
Doamne, acest joc este cel mai bun! Nicio reclamă și pietre prețioase gratuite pentru jucătorii noi le vor oferi mari avantaje și pentru ei, de asemenea, jocul grozav 100/10.
Deci jocul este distractiv pentru câteva ore, totuși, odată ce prima rundă de quest-uri este terminată, atingeți un paywall masiv. Ritmul este destul de rapid până în acel moment. Merită să jucați câteva ore ca o distragere a atenției.
Deocamdată e bine, să nu mă ocup de reclame ca alte jocuri, ușor de 4 stele.
joc foarte bun, dar atunci când ai o stea ninja foarte puternică, trebuie să mergi 2 pentru a o combina, dacă ai maxim, va fi nevoie de 1 gură pentru a începe maximul ninja și misiunile sunt atât de grele.
Merge Ninja Star 2 Role Playing qdx
Distracţie. Întâmpinați probleme cu anunțurile cu recompensă, dar ar putea fi suspendate VPN SOCKS. 😂 Numele dezvoltatorului este Legendar! Merge frumos și se pare că jocul final și nivelul vip sunt ok pentru FTP și sunt destul de sigur că balenele sunt binevenite și se bucură de m8s.
Destul de bine, deși localizarea ar putea necesita ceva de lucru. Cred că primul îmi place mai mult, deși acesta pare mai lustruit. Primul s-a diferențiat de alte jocuri de îmbinare, oferindu-vă un motiv pentru a păstra articole de nivel inferior datorită upgrade-urilor și limitelor de utilizare. Nu prea simt această nevoie cu acesta, deși acesta vă oferă opțiunea de a nu îmbina anumite elemente, ceea ce ar fi foarte util în primul.
Buna din nou! De data asta o să vă vizitez jocul! Și îmi place actualizarea!
Ce se întâmplă, am actualizat mereu, există cu adevărat noi în fiecare zi începând cu 29 mai până acum? Am updstes deja de 3 ori Doamne sa o rezolve te rog.
Da
Un joc distractiv, def. unul inactiv în care doar te înregistrezi și faci chestii timp de 30 de minute în fiecare zi (după ce ai ajuns la acel punct ofc), apoi îl lași să funcționeze inactiv, nu pare să aibă recompense de îmbinare offline, așa că necesită să fii online pentru a progresa ceea ce este un mare minus pentru o mulțime de persoane, folosesc nox player pe PC-ul meu, ca să-l pot deschide 24/7. Niciun adaos intruziv care să apară în față, ceea ce este un mare plus.
Joc acest joc de zile întregi și îmi place că nu are reclame stupide sau ceva în care jocul este bun, nu are atât de mult plăți pentru a câștiga lucruri, dar cel mai important, designul pe 18 biți este perfect. Vă recomand să jucați .
Toy Army: Draw Defense Estratégia pxh
Joc distractiv de nivel ușor, merită timpul tău
Îmi place jocul, dar merg mereu la 5 stele, asta este singura mea problemă
1. MI-AM PIERDUT CONTUL 2. MI-AM PIERDUT TOAT PROGRESUL 3. DATELE M-AU DISPARAT PENTRU ÎNTÂND 4. NIMIC ESTE AICI 5. VA ROG AJUTATI-MA SA-MI RECIAGE DAATELE VA ROG

Îmi loc
Nu e dragut
Goog
Îmi place acest joc. Este bun pentru când ucizi timpul. Controalele, la început, au fost confuze, dar m-am obișnuit. Mi-a plăcut să joc acest joc.
Joc decent, nu am ajuns într-un punct în care achizițiile în aplicație să fie o problemă, așa că în general sunt mulțumit.