Post by wordtarginnnarol on Feb 16, 2022 14:40:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a csalások növelik az aranyat ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2 2022 version ▞▞▞
Most megkapom a legfrissebb frissítést, de óriási probléma, hogy egy domináns meccset játszottam, és ráakadtam egy játékosra, akinek a felhasználóneve NOJUSTICE, egy tankot használt, és korlátlan mennyiségű lőszere volt, és nem kellett újratöltenie. nevetséges.
Hozzáadhat egy adományozási funkciót, ahol például érméket és drágaköveket adományozhat barátainak, vagy akár tankokat is. végezze el az adományozás funkciót barátainak. Emellett sok robot játékos van. Tudsz eltávolítani néhányat. Hozzáadhat még egy boss rusht, ahol sok érmét keres, és egy gyöngyszemet, ahol a drágaköveket adó főnökök ellen harcol.
Hills of Steel 2 Toiminta bah
Régen jó volt, de a láthatatlan tank tönkretette. És tombolnak a csalók!!! Szomorú látni, hogy kedvenc mobiljátékomat a csaló vesztesek tönkreteszik
nem tudok embereket felvenni a barátok listájára, de ez egy nagyszerű játék.
Fishing Clash Simulacije ote
Mindenkinek, aki ezt olvassa, NE JÁTSSZA EZT A JÁTÉKOT, tapasztalt játékos vagyok, és mégis, ez a játék egy ****. Frist, ez a játék fizetős, mindig megmérkőzhetsz azokkal a pénztárcaharcosokkal, majd veszítesz. Másodszor, ez a játék nyavalyás, megaláznak, amiért veszít a fizetett játékossal szemben. Harmadszor, a győzelem aránya magas szinten ****, -8 trófea/veszteség, +2 trófea/győzelem, és végül, van egy szándékos hiba a játékban, amikor a rangsorolás előtt állsz. azt fogja tenni, hogy nem tudsz nyerni
Elegem van. Annyira jó játékot játszani, de miért veszítsem el, ha a bcoz játék megegyezik a noobokkal? Választásra van szükségem, hogy kiválaszthassam a csapattársaimat, különben ez a szemétjáték. Újratelepítem és 5 csillagot adok a játékra. Kérjük, javítsa a játékot, ahol sok lehetőség van, és sok pénzt kereshet a fejlesztőkkel. Az új szezon adagja nem azt jelenti, hogy csak vásároljon új királyi bérletet. Az új szezonhoz frissítéseket kell adnia fejlesztésekkel és új matricák felületeivel stb
A játék szórakoztató meg minden, de a drágaköveim meghibásodnak, és ez problémát jelent számomra. Szeretnék spórolni a játékban elérhető 45 drágaköves dobozra, de valamiért anélkül, hogy BÁRMILYEN gyöngyszemet használtam volna bármiféle vásárláshoz, lassan 43 drágakőről 13-ra esett le. Minden alkalommal úgy tűnik, amikor megnézek egy hirdetést az "ingyenes" dobozért drágaköveket vesz el tőlem. Ez lehetetlenné teszi, hogy drágakő alkatrészdobozt vegyek, ami viszont lassítja a tankjaimhoz való alkatrészek beszerzését.
A Hills of Steel 1 azért jobb, mert több egyjátékos és nehezebb, szóoooo 1 jobb, mert egyjátékos és többjátékos is
A játék annyira összerakott, mint az előző. A tank hihetetlenül gyorsan le fog zuhanni egy dombról. A következő játék normális, hogy zsidók pénzérmékkel, ékszerekkel, hacsak nem fizetsz a rossz programozásért, adják tovább ezt a játékot
Három hónapja telepítettem ezt a játékot, és sokat fejlődtem, de most az eltávolítás után újratelepítettem, de az összes megszerzett pontom és tankom eltűnt. Ez helytelen. Megint a nulláról kezdem. Vagy kérem javasolja, hogy van-e mód arra, hogy pontot szerezzen és újra tankoljon a régi fiókkal
Ez egy nagyon jó játék, de szeretném feloldani a rexet
Nem tudom letölteni..........................ezért csak 2 csillagra értékelem......
A játék a legjobb volt, és most van 6 tankom és barátaim, és az új tankok beszerzésének kulcsa a betegek, és azért haragudtam erre a játékra, mert megszoktam, hogy elböjtöljem a játékokat, és most már tudom, hogy betegek vagyok. boldog és szeretem a játékot
Imádom a játékomat, mert a tankom olyan gyors, de a helyi 1. helyen vagyok! Akkor mit csináltál mindig frissítést igényel Grrrrr
Jó játék, de sok időbe telik, amikor a játék frissül. Ez egy rossz pont. A netem is jó, de időbe telik. Tehát mielőbb oldja meg a problémát.
Szórakoztató játék, de kijavítana néhány hibát? Nem tudom, hogy más eszközön is előfordul-e, de minden alkalommal meg kell nyitnom a játékot, amikor játszani akarok, mert az első megnyitás után bezár. A játék is lefagy, miután megnéztem egy hirdetést, ezért újra kell indítanom a játékot (és igen, kétszer újra meg kell nyitnom a játékot) A telefonom oppo a5 2020, android 10 fut (segít?)
Szórakoztató játék, de minden a gyémántról szól. Semmiképpen nem tud frissíteni szerzett gyémánttal. Vagy készpénzt. A lassú frissítés, mivel csak 3 módú játék
Ez egy jó játék, de ANNYIRA NEHÉZ BESZEREZNI TANTOKAT.
10eu ezért,20eu azért,és ha szeretsz bónuszt kapni akkor 40eu ...tudod értem miért használnak ma olyan sok drogot a gyerekek ..olcsóbb mint valami mobiljátékkal játszani + ez a játék a CATS másolata,ugyanaz szemét pénzért, mint ez, nem ajánlom jó játéknak
Nagyon jó munka a játékon Alázatos kérés a fejlesztőkhöz. Sok játékos (köztük én is) nagyon új ebben a játékban, így a magasan rangsorolt játékosok elleni meccsek csak demotiválnak minket... Szóval kérjük, futtasson olyan meccseket a játékosokon belül, ahol a maximális különbség csak néhány trófea/szint. Remélem mindenki megérti.
A JÁTÉK FOLYAMATOSAN FAGYALJA, ÉS MEG KELL KIJAVÍTANI A HIBA, DE NEM ELÉRÜL A KIS DUMP HIBADAL, SZERETNÉM, HOGY MOST KIJAVÍTJÁK
Tetszik, de ha kinyitod a ládát, könnyen beszerezhetsz egy ritka tankot, és ez olyan egyszerűvé teszi ezt a játékot.
Szórakoztató, de újra akartam indítani, mert elhasználtam az összes gyöngyszemet a gyorsításhoz, amelyek túl drágák, az új beszerzése csodálatos volt körülbelül 5 percig. Megkaptam a gatlynt, és mindig nyertem, majd visszajelentkeztem a régi acc-omba.
Ez a játék jó, de több grafika kell hozzá, de tetszik😌
Nagyszerű játék... amíg le nem zár, és folyamatosan nem töltődik be
Hülye ládák mindig befagy fos fos fos!!!!!!
Ez a játék csodálatos volt, az egyetlen dolog az, hogy a skorpiót nehéz kétszer elkapni, mint egy nyitott legendás ládát, és nem kapott skorpiót. Feloldottam mind a 15 tankot, és nem kaptam meg a tankscorpiont, pedig azt írja, hogy 100%-ban új tank. próbáld meg csökkenteni a skorpió megszerzésének keménységét a jövőbeli frissítéseknél
Hills of Steel 2 Veiksmas buvy
Jó játék, de túl sok a hiba, például a doboz nem nyílik ki, csak beragad. Az időzítő nem indul el... Időnként kapunk egy új tankot, de valójában nem jut el hozzád, így nem tudod használni az igazán rossz tapasztalatokat hanem potenciálisan szórakoztató játék
Sok mérgező embernek, és csak táboroznak a mi spawn-unknál, tedd azt, hogy ha ellenséges teretóriumban vagy, meghalsz egy bányában tombolva.
nagyon lassú és semmi fejlődés. bármennyit is játszol. csak a pénzkereseti koncepció. bizonyos körök után.
Nagyon szórakoztató, de nagyon nehéz kinyitni a tankokat
Ez a játék fantasztikus, de sokkal több tankot szeretnék, mint egy szuper töltőtartály, de szeretem a váltást is, ő csodálatos, ezért 3 csillagot adok.
Kérjük, adjon hozzá egy egyéni szoba funkciót, hogy kihívhassuk barátainkat, és szobamérkőzést játszhassunk barátainkkal.
Szép, de nem működik, miközben harcolok
Az egyetlen problémám a kezelőszerveim, 30 másodpercet kell várnom, amíg újra irányítani tudom a tankomat
Hills of Steel 2 Akční hjs
A Hills of Still egy nagyszerű játék, de van egy probléma, a csapat túlélése nehéz bcz a 7-es hullámban, a főnök dolga, hogy kemény
Tudod-e csökkenteni a legendás láda arányát 20 Akarok kongot tudsz ingyen adni nekem tetszett az a tank miért nem válaszol
Pro: Nagyon jó játék. Remek grafika. Szép és gyors játékok. Hátrány: ha az összes tartály maximális szintje van, akkor a láda használhatatlanná válik. Nemrég frissítették a játékot, így aranyat használhatsz felszerelések vásárlására. Aranyat keresel a ládából, amelyet minden győzelem után kapsz; de minden kinyitott láda csak körülbelül 20-40 aranyat ad ki. 1000 arany kell egy felszerelés vásárlásához. Szóval sok köszörülés.
Hills of Steel 2 Toiminta bah
Az alkalmazás elindul...majd összeomlik/bezárul, amikor BÁRMIT próbál tenni.
Szórakoztató játék, időbe telik a frissítés, de tanulj meg jól játszani, és minden jó
Köszönjük az új tank rex hozzáadását. Most nagyon élvezem a játékot. Köszönöm
A játék rendben van, de új tank beszerzése szinte lehetetlen. 30+ közös doboz és 5 ritka doboz után még nem láttam egyet.
A játék nagyszerű, de sok késés, szerverprobléma és csatlakozási probléma. A probléma miatt 5*-ről 3*-ra, majd 1*-re változtattam. Először javítsd ki
Kijött ez a játék, és most a d Superplus make ocean of steel 2 játékot játszom rendben! köszönöm superplus, a játékod nagyon IGAZÁN jó, szóval büszke vagyok, hogy van nindzsa tank Archno és stinger és szikra tankom sincs scrab tankom, a tankok szuper jók! Superplus frissítettem és várni fogok superplus nagyon jó vagy a játékban a nevem christty joseph
Imádom ezt a játékot, amikor az első napom kongba kerültem, de probléma van vele, néha átfordul, és ez nem tetszik, meg tudod javítani ezt a közösséget
Nos, az egyik legnehezebb játék-to-win alkalmazás az elmúlt időszakban. Próbáld ki, ha nem hiszed.