Post by wordtarginnnarol on Feb 16, 2022 14:34:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ všechny závady kódů ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
Velmi špatné
Nemůžu porazit ani jednu z misí kampaně, udělal jsem všechno, co jsem mohl, ale protože za výhru neplatím, nemůžu se přes to dostat, jen si přeji, abych já nebo my všichni dostali odměnu 5 000 žetonů, abychom se mohli alespoň pokusit vyhrát správně a lidé se nezlobí, pokud to skutečně uděláte, ohodnotím to 5 hvězdičkami
Neexistuje žádná výjimka, ale mohu říci, že tato hra je jedna z nejlepších, co existuje....ale hrát to samé znovu a znovu je nudné vývojáři plz přineste nějaké nové aktualizace nové kampaně něco přinášejí!!!!.... ...a u titánů je odměna za výhru tak zatraceně nízká, prosím, zvyšte to...a všechny fyzické mechy v tvrdém a šíleném režimu 2v2 a 3v3 jsou příliš přehnané...plz postarejte se o to.... Utratil jsem za tuto hru spoustu peněz a nechci ji odinstalovat... prosím, udělejte ji zajímavější.....
Starší systém a krabice bývaly dobré. Nyní se zdá, že se nemohu dostat dále v multiplayeru, protože nemám žádné další epické nebo legendární předměty. Pár jich mám, ale nejsou dobré a na další musím brousit kampaň, která přímo zvyšuje mou úroveň, což dělá soupeře pro více hráčů ještě těžším.
Super stahujte, stahujte.😁
Hra je dobrá, ale mám problémy s internetem, řeklo mi, že připojení bylo ztraceno, ale mám data ke hře. Stále se mi ztrácí spojení, protože tvůrci nevidí komentáře všech, prostě ignorují všechny komentáře 1 hvězdička edit: závada V ligových odměnách v aréně jsem znovu nezachytil žádnou truhlu.
Základní mechanika podkopává celý zážitek tím, že vás nutí čekat hodiny na běžné díly (které jsou bezcenné i na úrovních začátečnické kampaně). PvP žebříček bere v úvahu pouze vítězství, můžete být vrženi proti hráčům mimo vaši ligu.
Super hra je nejlepší na světě doporučuji stahovat
Výborná hra ale legendární a mythical se teď shánějí moc snadno a cybí mi když ještě byly části robotů na level hráče a mám jednu chybu : vždy když je zdarma bedna tak mi to napíše že ještě není ready a už se nic nestane
Super Mechs Ação lut
Super Mechs Ação lut
Talking Tom Cat Casual eyu
Podle mě celkem nuda. Přizpůsobíte si mecha a bojujete. Nejlepší (a jediná dobrá část) této hry je množství přizpůsobení.
Hra je skvělá hra a hratelnost je úžasná, ale zapnul jsem hru pouze 5krát a poté jsem nemohl hrát, zkusil jsem restartovat telefon a odinstalovat a znovu nainstalovat, ale stále to nefunguje a nevím proč, kdyby se to vyřešilo, určitě bych hrál znovu.
Hraji tuto hru od oběda této aplikace (super mechs legacy), pak jsem se před lety stal špičkovým hráčem, pak jsem tuto hru smazal a odinstaloval a vrátil jsem se hrát tuto hru znovu, pak najednou vymazal starší položky a převedl je na pohonnou jednotku, pak teď je těžké získat žetony a dobré předměty pro mého mecha a teď nemůžu držet krok s ostatními hráči, kteří tam utrácejí peníze za tuto hru. Cítím se znechucený touto hrou už hrát Přál bych si, aby se konala akce pro žetony a předměty.
Jsou tam bugy v texturách. Všude!
Hra byla super, koupil jsem si nějaký gamepass a hrál jsem hru. Ale až přišla do hry základ, přestalo mě bavit a přišel jsem zároveň o účet.
MILOVAT! tato hra je zábavná, snadno se hraje a bez potíží Hrál jsem jiné mechanické hry a tato je ta nejlepší, nemusíte utrácet peníze a stále se budete posouvat vpřed milujte grafiku a zbraně, je to skvělá výzva! Může také chatovat s přáteli a za 2 roky neměl žádné závady. Jo Super Mechs!
Výborná hra určitě doporučuji všem:-)
MILUJI TO. Jediný důvod, proč jsou to 3 hvězdičky, je ten, že ODSTRANILI STŘÍBRNÉ KRABICE!!! Jsem velmi pozdě, ale dříve jsem se neobtěžoval to udělat a teď je to opravdu důležité, protože upgraduji všechny své eposy a legendy na mýtické, ale použil jsem všechny předměty, abych vše upgradoval na epické a legendární, tak mi nic nezbylo!!!! CRICIS⚠️!!! Přidejte je prosím zpět a já se okamžitě vrátím a změním tuto recenzi na 5 hvězdiček ✨ 🌟
Super Mechs Экшен cwzm
Super cool skutečně nejlepší mech hra, kterou jsem hrál. A můžete prosím udělat jako na campgain super ultra šéfy slabší. Prosím.
hra která se seká ale dobře hraje
Dobrá hra,doporučuji stahovat! Akorát je blbý to váhový omezení
Úžasná hra se skvělou komunitou!
Je to blbost
Skvělá hra a spousta zábavy, ale poté, co jsem v průběhu let utratil za tuto hru nějaké peníze, jsem opravdu unavený ze zobrazování reklam uprostřed hraní. Skutečně blízko k odinstalaci kvůli tomu BS.
Problém je v tom, že nízké pozice v aréně dostávají opravdu neférové souboje se skutečně silnými protivníky a noví hráči, kteří začínají, dostávají ze hry jen malou pomoc, můj server najednou přestal fungovat, prosím opravte to
Ooh wow, to mi dává vzpomínky před lety, když je vaše hra ještě mladá, byl jsem jedním z hráčů se spoustou síly, měl jsem 600+ zdraví a legwndary červenou sekeru, která způsobuje 1000+ poškození a další epické zbraně, které byly op ale to bylo zapnuté můj starý telefon:(takže se nemůžu dostat. Zpětkkkkk|[')
Dobrý
Dal jsem 2 hvězdičky za hru, ale 5 za všechno ostatní. Tuto hru jsem už roky nehrál. Chtěl jsem to udělat znovu a nemůžu se ani přihlásit. To mě mrzí.
Baví mně to moc ale hraju do 30s a spadne to.. tahle to nejde hrát... ach jo...
TATO HRA JE ÚŽASNÁ, ALE MÁ PŘÍLIŠ MNOHO CHYB 1.KDYŽ SI VYTVOŘÍTE ÚČET A POTOM PŘEJDETE NA ZÁKLADNU VYTVOŘIT GENERÁTOR KARET NEFUNGUJE........ 2.ZMRZNUTÍ OBRAZOVKY PŘI HRANÍ ŠAMPIONU A ARÉNĚ ...........😑😑😑😑😑😑
Myslím, že je to opravdu dobrá hra, ale přál bych si, aby to udělali tam, kde lze běžnou truhlu otevírat častěji, ale hry jsou stále opravdu dobré.
Ale pak zrušili nakupování předmětů v obchodě... a zařídili jen balíčky a...a hrůza... A SMAZALI MI ÚČET!!!!! BYLA JSEM UŽ TAK DALEKO!!!!!!!!
Koks
Nanic
Načítá se věčně. Jaký je problém s aplikacemi? 1 zápas a pak už to jde stagnovat. Doufám, že to bude opraveno. Je to dobrá hra
Super Mechs Экшен cwzm
Poté, co jsem 1 nebo 2 měsíce hrál tuto hru, rozbil jsem svůj telefon a zapomněl na skvělé časy v této hře. To bylo před rokem nebo 2 a před dnem jsem to dostal znovu. K mému zklamání jsem ztratil vše v inventáři a o mém mechovi. Ale zachránilo to můj postup v kampani a moje sm (nebo zlato, jak se tomu teď říká). Prosím, prosím, můžete to opravit, protože je těžké začít od nuly, kromě případů, kdy jste v kampani na vysoké úrovni.
V misi Kampaň 1v1 je krabice, kterou lze otevřít pouze poté, co porazíte bosse a také vyhrajete 50 bitev v aréně. Jde o to, že když na to kliknu, načte se a nakonec nic. Jsem frustrovaný z toho, co se stalo.
Na hře mě štve hned několik věcí 1) váhové omezení robota je docela malé 2) padá.... jinak hře zatím nemám co vytknout odměny jsou super možnost 3 robotů taky fajn jen bych zvýšil to váhové omezení robota aspoň na 1500 bylo by to fajn
Tato hra má vše, aby byla zábavná, taktické vybavení a rozmanitost. Hra je plynulá a má autopilot pro mise! Miluji to.
Hraji tu hru hodně dlouho, ale od základního ubdate začíná Super Mechs dělat chyby a říkat: obnovit, zkusil jsem odinstalovat a nainstalovat zpět, ale to není řešení a neposílám ladění chyb [nechci vložte můj email]Opravte rychleji, čekám na nový ubdate s opravou chyby
Požírač času nejhoršího druhu. Abyste mohli postupovat, musíte buď zaplatit skutečné peníze (LOL), nebo sledovat tisíce reklam. Poté, po MĚSÍCÍCH denní aktivity, budete uzamčeni ze svého účtu a ztratíte VŠECHNY své pokroky. NULOVÝ ZÁKAZNICKÝ SERVIS. Jděte dál, najděte si něco jiného, co nebude ztrácet čas.
Nevím proč ale když jsem se chtěl přihlásit na účet tak mi to napsalo že mám Ban účet : jujop
Proč se tato hra vždy připojuje k serveru, prosím čekejte... Nepřestává Vždy tuto hru resetuji, protože se neotevírá Čekám jednu hodinu, ale vždy se připojuji k serveru pokaždé, když umístím své jméno Vždy začínám od začátku, ale moje WiFi je silný a vynikající signál, ale nefunguje, budu hodnotit 5 ★★★★★, když bude pracovat.
Rád hraji supermechy, ale jediná věc, kterou na této hře nesnáším, je to, že se vždy zhroutí uprostřed zápasu v aréně, a to je důvod, proč moje pozice klesá.
Ok je to super, má to mouchy ale jde to hrát
Bavila jsem se, ale pak mi najednou hra nefunguje!!
Hra na odpadky, vážně unavená hrami s návody na kolejích, které se táhnou příliš dlouho
Mezi hlavní problémy této hry patří: - Nedostatek obsahu - Nedostatek rozmanitosti - Nevyvážený systém - Příliš mnoho reklam a velké zaměření na utrácení skutečného života. Obsah této hry je omezen na pvp a pve, která má pouze 2 režimy s pouze několika fázemi, které se opakují. Rozmanitost pohybové sady a typů útoků je velmi malá. Můžete se pohybovat, útočit, používat další věci jako dron a to je asi tak všechno. Pokud jde o typy útoků, je tu energie, výbušnina a fyzický stav, z nichž je výbušnina příliš obtížná, takže robot, který je zasažen, ani nedostane žádné otočky. Systém je v mnoha ohledech nevyvážený, jako je jeho Pvp systém, kde se můžete spárovat s lidmi, kteří mají ve hře k dispozici maximum věcí, i když používáte jen průměrné věci. Transakce od normální až po těžkou a šílenou obtížnost jsou také problémem, protože v normálním režimu můžete vyčistit téměř cokoli, aniž byste dosáhli pod 80% zdraví, zatímco v těžkém budete pouze zničeni moby vstupní úrovně ve vyšších fázích. Po tom všem přichází velké zaměření na reklamy a utrácení peněz. Reklamy jsou nesnesitelné v chvílích, kdy se objeví asi 3krát, když se právě snažíte spustit úkol a jen vás to vyruší. Je také k dispozici jako volba ve věci tvorby karet, kde když se podíváte na reklamu, získáte vzácnou/epickou kartu, která je dobrá jako možnost, ale opět dvousečný meč, protože skutečná cena za tuto kartu je mnohem vyšší. A pak přichází část utrácení peněz, teď je to normální, že to mají mobilní hry, ale když se tolikrát objeví různé speciální nabídky a podobně, tehdy víte, že je to špatně implementováno. Kromě toho jsou některé nabídky, které poskytuje, jen směšné ceny na rozdíl od toho, co dostanete.
Jaká skvělá hra, hehe vtipná, zábavná jo, protože můj klan je ten nejlepší, který vládne překlenován, tak cool a můj mech je plně mýtický a starší typ vybavení, všechny jsou na maximu, někdy mýtické, někdy staré jo a já (celý klan) umím zasáhnout 1000hp mecha víš!?!takže můžu OKAMŽITĚ zabít jen 1 zásah z každé zbraně, jmenuji se MONSTER im lvl300+ jo a už mám VŠECHNY mechaniky v obchodě i up-g jo můj vůdce chce změňte jméno klanu na GOD LEGION, ale nemůžete změnit jméno klanu BAVTE SE!
Nemohu se přihlásit, prosím, počkejte nebo se připojuji k obrazovce serveru
Omg nikdy neviděl žádnou hru, jako je tato, tak skvělá a úžasná, že si můžete přizpůsobit svého vlastního bota nejlepší na tom je, že můžete hrát online a nainstalovat hru ještě dnes!!!!! A užij si to!