Post by wordtarginnnarol on Feb 16, 2022 14:31:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod הרבה זהב ▞▞▞
▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
לא יכול לשחק בכלל ב-p20 lite
זה משחק טוב עד שתגיע למערכה השלישית וכשאתה עושה לו אין שום צליל אני לא מרוצה מהניסיון שלי
יש לי בעיה חדשה. לאחר עדכון 1.3 זה, פתחתי את האפליקציה. וכשפתחתי אותו לא קרה כלום. עד שאני לא יכול להקיש על "Bendy Walks The Plank" וגם על כפתורים אחרים. הייתי צריך לעצור את האפליקציה בכוח אבל אותו דבר קרה. והייתי צריך להסיר את ההתקנה, סליחה על אי הנוחות. בבקשה. תקן את הבעיה הזו עכשיו.
זה משחק טוב אבל יש לי 2 תלונות 1. האם כשהחזה ובקבוק הדיו יורים את הקורות האלה, זה מתעכב לעזאזל עם הטלפון שלי 2. לפעמים כשאני מנגן אחרי שאני מסיים משחק, המוזיקה מפסיקה להתנגן באקראי. עלול להפסיק לשחק עד שהתלונות שציינתי יתוקנו כאילו החזה לא יכול לעבור בלי לנזק אבל השהיית ההתקפה של בקבוקי הדיו ירדה
המשחק מתקלקל מדי והופך את המשחק לבלתי ניתן לשחק. יש לי מכשיר גלקסי נוט 8 אז זה לא אמור להיות בעיה. בבקשה תקן את זה ואפשר להוריד מחדש.
הסיבה שבגללה אני נותן לזה כוכב 1 היא כי כשהבוס עושה את שלוש ההתקפות בבת אחת... הטלפון שלי מתעכב. אם אתה הולך להגיד שהטלפון שלי הוא דגם ישן יותר.. זה לא. אם אתם יכולים להסיר את הפיגור או הבאג הזה אני אדרג 5 כוכבים
המשחק טוב אבל כשזה מגיע לעשות משהו מרחוק אתגר טכני, המשחק מתפרק לגמרי וגורם לכמה מההאטה והפיגור הנוראים ביותר שראיתי אי פעם במשחק נייד.
Bendy in Nightmare Run Arkade fnx
אהבתי את המשחק הזה אבל אחרי כמה ימים המשחק הפסיק לעבוד. זה כל הזמן אמר "למרבה הצער המשחק הזה הפסיק" אני לא יודע למה זה כל הזמן אומר את זה. בבקשה אתה יכול לתקן את הבאג הזה זה ממש מעצבן. אני אמחק את המשחק הזה עד שהוא יתוקן אבל לא מנסה להיות גס רוח.
המשחק מתעכב באלפיות שניות לפני כל התקפת בוס ומונע ממך להיות מסוגל לתזמן את המהלכים שלך. נראה כמו באג מאוד ברור לתיקון שאומר לי שהוא מכוון ואז הפונקציה לצפות בסרטון כדי להמשיך פשוט לא עובדת. איך למשחק הזה יש ביקורות חיוביות מדהים אותי. עשיתי קצת שטויות כדי לתקן את השגיאה, אנשים אמרו להוריד אמולטור כדי להפעיל את המשחק. כן אני לא הולך לעשות את זה. תקן את המשחק.
אני נהנה מהמשחק! הבעיה היחידה היא שהוא כל הזמן קורס. זה קרה לי פעמיים. בבקשה תקן את המשחק שלך
מַחרִיד. בזבזתי שני דולר על כלום. הפסדתי שני דולרים על מרק בייקון שלא שינה כלום למשחק שלי זה קשה מדי ובכל פעם שאני מתחדש אני לא יכול לזוז חשבתי שזה יהיה כיף אבל זה לא.
אז אני לא יכול לתת עליו ביקורת כי אף פעם לא שיחקתי במשחק וכשהוא נטען זה לקח 15 דקות לטעון וכשזה אכן נפתח הוא אמר "סליחה שנתקלנו בבעיה, תחזיק חזק!" אז אני יכול בבקשה לקבל קצת עזרה כאן. תודה
משחק ומצגת נהדרים אבל כפי שאחרים ציינו, מוסיפה להסיר את הצליל של המשחק. וכשהבוס הראשון יורה את 3 כדורי האש שלו(?) המשחק מפגר לרמה בלתי ניתנת להפעלה.
Bendy in Nightmare Run Arcade gfx
בכל פעם שהחזה היה יורה בשלושת חפצי המים המשחק היה קופא והורג אותי
זה ממש כיף ואני אוהב את זה אבל זה צריך עוד בוסים
הפקדים לא מספיק נוזליים. הקונספט מגניב ומקורי אבל זה מאוד קשה רק בגלל שצריך לסחוב ולפעמים הוא אפילו לא מזהה שסחפת.
הדמויות מזכירות לי צ'יביס אנימה, בגלל הגופים הקטנים והראשים הגדולים, שהם מקסימים. העיצוב של הדמויות חמוד גם כן!
אני חושב שהאנימציה יכולה לצרוך קצת יותר עבודה אבל אחרת משחק ממש טוב. עבודה טובה
אני לא יודע למה כולם מתעללים על המשחק הזה, זה מדהים! עיצובים נהדרים של דמויות, שימוש נהדר בסגנון האנימציה הקלאסי של שנות ה-20 עד שנות ה-30, קצת לאגר לפעמים, אבל בסך הכל, זה משחק טוב, ואני לא מתכוון להתלונן על פרסומות. היוצרים צריכים כסף כדי להמשיך בהפקה ב-BATDR.
המשחק הזה הוא ממש כיף ממש ממש כיף אתה צריך לנסות את זה זה המשחק הכי טוב שהיה לך אי פעם!!!! אני לא אוהב FNAF רק קצת נסה את זה אם לא עשית את זה ואת המשחק הזה Bendy in Nightmare לרוץ אתה צריך תן לזה 5***** גם אלו הם כוכבים⬅⬅⬅
אני מעריץ גדול של בטים אבל אני מדרג את זה ב-2 כוכבים כי לוקח הרבה זמן לטעון והנושא של האפור והשחור לפעמים מבלבל אותי מצטער אולפני ג'ואי דרו אבל אני מאחל לך בהצלחה ב-Dark Revival!
יש בעיית באג. אני כבר לא יכול לקפוץ, מה שהופך את ההימנעות מהקוצים לבלתי אפשרית.
Bendy in Nightmare Run Аркаде lpk
משחק טוב, אבל לטלפון שלי (Samsung S7 Edge) יש פיגור גדול כשהאויבים ממטירים התקפות עליך מה שקורה על שתי האיכויות של הגרפיקה, אם כבר מדברים על גרפיקה, אני חושב שצריך להוסיף הגדרה גרפית באיכות בינונית
אני אוהב את המשחק הזה מאוד, אבל יש כמה בעיות שאשמח לעדכן. כאשר בוס משתמש בהתקפה שבה קורות 3 התקפות בזו אחר זו, המשחק מתעכב וגורם לך להיפגע ללא סיכוי להגן על עצמך. זה לא הוגן, ואשמח לראות עדכון שיסיר את הפיגור הזה. הייתי נותן לו 5 כוכבים, אבל הפיגור הרבה יותר מדי לא נוח. אין לי בעיות אחרות עם זה 🖤💛
מתקפת האוצר תקן עכשיו אני עייף המשכתי לחכות רק תקן את ההשהיה שהיא פועלת ב-1 פריימים לשנייה באחת מתקפות האוצר של מתקפת האוצר וזה האחד שאתה מתחיל זה שטויות! טראש אם אתה שונא פיגור אל תשחק במשחק הזה
אוהב את הפשטות והעיצוב של המשחק אבל הפרסומות סופר מעצבנות ואחרי משחק אחת אני מאבד את האודיו במשחק. הדרך היחידה שבה הוא חוזר היא להפעיל מחדש את האפליקציה. ממש מאכזב אחרי התחלה כה מבטיחה.
אני אוהב שאתה יכול לקנות חולצות וסחורה כאן חוץ מזה שאתה לא יכול. אין דרך לבחור צבע, אלא אם כן תעשה זאת, אינך יכול לבחור מידה ולהוסיף אותה לעגלת הקניות שלך. אין כפתור אנטר. אין מה לגרום לבחירה שלך להישאר. כל מה שאתה יכול ללחוץ זה על האיקס בחלק העליון ואז אתה אפילו לא יכול לבחור מידה או להוסיף משהו לעגלת הקניות שלך. תתחכם. אתם מפסידים כסף כי אתם לא שמים לב למשהו חשוב מאוד באפליקציה שלכם.
ברגע שתגיע לפעולה 4, המפלצת תתחיל לירות בכדורי אש ואז היא תיהיה מפגרת
הייתי צריך להוריד כבר שלוש פעמים זה כל הזמן אומר שחסר לי קובץ מ-Google play ואומר לי להתקין מחדש וזה עשה את זה שוב
Block Strike پرتحرک elfy
כששלוש התקפות או יותר מופיעות על המסך, המשחק שלי מתעכב ואני לא יכול לזוז לא משנה מה ואני לוקח את המכה והבוס עושה את זה כל כך הרבה פעמים שבסופו של דבר אני מת הרבה יותר מהר
Bendy in Nightmare Run Pelihalli kgeg
זהו משחק הבנדי ומכונת הדיו הטוב ביותר ששיחקתי אי פעם אבל... משהו לא בסדר באודיו ותהיתי אם אתה יכול לתקן את זה אני אוהב את הגרפיקה אבל השמע בבקשה תקן בעתיד
בֶּאֱמֶת? למה יש תוספות של 5 דקות שמאלצות אותך לדפי אינטרנט מכיוון שאינך יכול ללחוץ על כפתורי היציאה שכמעט לא קיימים. F* U*
טוֹב! משחק קלאסי 👍👍👍!&ישן
אוקיי, טוב למעריצי בנדי, אבל מפגר בהתקפות מרובות של הבוס (כפי שאחרים ציינו), מה שגורם לך להימנע מנזק. ממש מתסכל במעשים האחרונים! גם המוזיקה נעצרת מדי פעם.
למען האמת אני חושב שזה טוב יותר מהמשחק בפועל. אין ספק שיש עוד דברים לעשות ב-BATIM אבל זה נהדר. סקינים ומכניקה נחמדים. תמשיכו בעבודה הטובה חבר'ה!
המשחק מתעכב כאשר זורקים עליך כלי נשק. לא ניתן לשחק אפילו במצב נמוך עם טלפון גלקסי 9
זה ממשיך לקרוס בכל פעם שאני מנסה לפתוח את המשחק אבל אני מכיר את המשחק ששיחקתי בו בטלפון של חבר שלי וזה משחק מהנה
אני אוהב את המשחק הזה אבל יש כמה באגים. כששיחקתי משחק, הייתה לי תקלה בסאונד. רגע אחרי שהעלה את ה-HP של הבוס ל-0, הייתה תקלה בדמות. נראה שתמיד יש תקלה שבה הצליל הופך לאלם גם כשאין לי את הצליל במצב אילם. זה קורה בדרך כלל כשיש תוספת שאני יכול לדלג עליה מבלי לעזוב או להשעות את האפליקציה.